Sastojci:
- 2 kašike meda
- 1 kašika soka od ceđene pomorandže
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1,5 kg bundeve
Priprema: Ugrejte rernu na 200 C stepeni, obložite pleh pek-papirom. U šolji izmešajte med, sok i ulje. Isecite bundevu na kriške, oljuštite i očistite od semenki. Poprskajte pripremljenom mešavinom i pecite oko 40 minuta dok bundeva ne omekša. Po želji, kad servirate, pospite solju i biberom - ovo će biti zanimljiva promena za sve ljubitelje bundeve.
Recepte piše: Kristina Ivanović
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka