- Sastojci:
- 300 g mlevenog mesa
- 3 jajeta
- glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- čaša vode
- so, biber
- kesica praška za pecivo
- 3-4 kašike brašna
- ulje za prženje
Priprema: Napravite smesu od mesa, jaja, sitno iseckanog luka, vode, brašno, soli, bibera i praška za pecivo. Ostavite da stoji 15 minuta. Vadite kašikom i pržite na vrelom ulju.
Napomena: Svaki put kašiku prvo stavite u ulje, pa tek onda zahvatajte meso, kako se ne bi lepilo za kašiku. Takođe, kašikom šnicle malo spljoštite kad ih stavite na ulje.
Recepte piše: Milja Lukić
Pročitajte još:
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka