Sastojci:
- pakovanje oblandi
- 500 g šećera
- 1 margarin
- 100 g čokolade
- 100 g suvog grožđa
- 200 g mlevenog keksa
- 100 g mlevenih oraha
- 2 vanilin-šećera
- 3 dl mleka
Priprema: Šećer, mleko i čokoladu prokuvajte. Dodajte orahe, keks i vanilin-šećer, dobro izmešajte i skinite s vatre. Dok je još vruće, stavite margarin i mutite dok se ne istopi, pa dodajte suvo grožđe. Prohladite, pa filujte oblande. Na kraju pritisnite i, kada se ohladi i stegne, isecite po želji. Kolač je vrlo ukusan, brzo se sprema, a još brže pojede.
Recepti Milice Živković bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u junu 2014. godine.
Milica Živković iz Bele Crkve penzionerka je od 2004. godine i slobodno vreme provodi spremajući kulinarske specijalitete, ali i u gajenju cveća i ručnom radu. Voli da čita knjige i šeta oko jezera po kojima je Bela Crkva nadaleko poznata.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka