Sastojci:
- 3 kg paradajza
- 1 kg mesnatih babura
- malo salicila
- so, biber
Priprema:
Operite i ocedite paradajz, pa ga stavite u šerpu i ispecite. Kad se ohladi, oljuštite ga i izgnječite. U međuvremenu ispecite i babure, ohladite, oljuštite koru, isecite ih i pomešajte sa paradajzom. Začinite i stavite u tegle. Na kilogram mase dodajte najviše 1 gram salicila. Zatvorite dvostrukim celofanom.
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka