Sastojci:
- ½ kg limuna
- 1 grejpfrut
- 1 kg šećera
- 6 kesica limuntusa
Priprema: Limun i grejpfrut dobro operite i ostavite potopljene u rastvoru sode bikarbone 24 sata. Izvadite ih, dobro operite, pa sameljite u mašini za meso ili sokovniku i procedite kroz gazu. Dodajte 2 l vode, šećer i limuntus, i mešajte dok se ne istope. Sipajte sirup u čaše i pijte razređeno kiselom ili običnom vodom.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka