- Sastojci:
- 500 gr šampinjona
- 40 gr putera
- 50 ml crnog vina
- 50 gr pavlake
- 40 gr parmezana
- 1 kašika brašna
- so i biber
- timijan i peršun
Priprema:
Očistite šampinjone i naseckajte ih na listiće.
Na tišoj vatri upržite pečurke dok skoro sva tečnost ne ispari.
Poprašite brašnom, prosejavajući ga kroz cediljku po pečurkama pa promešajte kratko na vatri i odmah zalijte vinom.
Začinite solju, biberom i suvim začinom i doterajte ukus po želji.
Prelijte pavlakom i dodajte parmezan pa začinite timijanom i peršunom.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka