- Sastojci:
- 3 krupna zrela paradajza
- 1 glavica crvenog luka
- 1 čen belog luka
- jabukovo ili vinsko sirće
- maslinovo ulje
- so, biber
- svež bosiljak
- sušeni origano
- 350 gr paste po izbor
Isecite paradajz na kockice, iseckajte crni i beli luk, začinite po ukusu.
Ostavite na sobnoj temperaturi oko pola sata, povremeno promešajte.
Skuvajte pastu u posoljenoj vodi. Ocedite i dodajte pripremljenom paradajzu.
Promešajte, ostavite da se ohladi do sobne temperature. Dodajte seckani bosiljak pa promešajte.
Poklopite i ostavite u frižideru nekoliko sati.
Ukrasite peršunom i dodajte masline po želji.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka