Sastojci:
- 250 g maslaca
- 6 jaja
- 300 g šećera
- 200 g brašna
- kesica praška za pecivo
- 40 g kakao praha
- malo ruma
- nekoliko kašika džema po izboru
- 4 rebra čokolade
- kašika ulja
Umutite maslac i šećer.
Postepeno dodajte jedno po jedno žumance, zatim brašno, prašak za pecivo, kakao i na kraju sneg od belanaca.
Pecite u podmazanom plehu na 200 stepeni.
Kada se ohladi, presecite napola (kao tortu).
Gornji deo izmrvite, dodajte pekmez i rum, i umesite.
Stavite preko kore i prelijte glazurom od čokolade istopljene s uljem.
Tekst: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka