Sastojci:
- 2 veća pileća filea
- sir
- celerovo lišće
- so, biber
Priprema:
Piletinu istanjite na dasci, posolite i pobiberite. Na jedan kraj stavite po parče sira i dosta seckanog lista celera, urolajte, učvrstite čačkalicom, stavite u podmazan pleh, prelijte s malo ulja i vode, pa pecite na 180-200 stepeni da porumeni.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka