- Sastojci
- 6 ribljih fileta
- 200 g kornfleksa
- 2 dl jogurta
- 1 kašičica senfa
- 1/2 kašičice soli
- 2-3 čena drobljenog belog luka
- 1/4 kašičice mlevenog bibera
- 100 g brašna
Stavite kornfleks u kesu i izdrobite ga (ne suviše sitno).
Pomešajte jogurt, beli luk i senf. Odvojeno pomešajte brašno, so i biber. Filete uvaljajte prvo u smesu s brašnom, zatim u smesu s jogurtom, pa u isitnjeni kornfleks.
Stavite u pleh obložen pek-papirom, prelijte s malo ulja i pecite na 200 stepeni pola sata.
Miljin savet: Ako su fileti smrznuti, odmrznite ih i dobro posušite!
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.