Sastojci:
- 550 g zelenih tikvica
- 6 dl pilećeg ili goveđeg bujona
- 2,5 dl mleka
- peršun
Priprema:
Kuvajte narendane tikvice u bujonu dok ne omekšaju (oko 20 minuta). Uspite mleko, ostavite da proključa, dodajte seckan list peršuna. Posle nekoliko minuta je gotovo.
Savet: Ukoliko ste na dijeti, stavite samo 1/2 dl mleka, a 2 dl vode. Međutim, ukus je mnogo bolji s mlekom.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka