Sastojci:
- bajat hleb
- maslinovo ulje
- krupna morska so
Priprema:
Zagrejati rernu na 200 stepeni. Prekriti pleh pek-papiom.
Iseći tanke kriške hleba, poređati na pleh, premazati maslinovim uljem i posuti solju.
Peći 10 do 15 minuta dok hleb ne dobije zlatnožutu boju. Ako želite arome, premažite ivicu svake kriške presečenim čenom belog luka i/ili naprašite sitno mlevenim sušenim mediteranskim začinima.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka