Sastojci:

  • 5 kiselih pavlaka (sa 20 odsto mlečne masti)
  • 2 velike kutije piškota
  • 10 kašika šećera
  • 2 kašike meda
  • 1 kesica vanilin-šećera
  • malo ruma 
  • 500 g ananasa (jagoda, malina, kivija, višanja)
  • šlag

Priprema: Poređajte piškote u dublji posudu (plastičnu kutiju) pa poređajte piškote. Na njih poređajte voće.Umutite kašikom pavlaku, med, vanilin-šećer i šećer, pa ovim kremom prelijte voće. U pavlaku, ako želite da krem bude čvršći, dodajte istopljeni žele. Ohladite 2-3 sata kolač u frižideru, pa ga prekrijte umućenom slatkom pavlakom. Ukrasite voćem, listićma badema ili rendanom čokoladom.

Vreme pripreme: 10 minuta + 3 sata hlađenja

Recepte piše: Marija Jakob

Izvor: Lisa