Sastojci
- 2 kriške starog hleba
- 1 1/2 šolja rendanog parmezana
- 2 kašičice origana
- 1 1/2 kašičica sušenog usitnjenog bosiljka
- 1 1/2 kašičica iseckanog belog luka
- 2 kašike ulja
- 4 šnicle pilećeg belog mesa
Priprema
Zagrejte rernu na 180 stepeni C.
Kriške hleba usitnite u blenderu i prebacite ih u plitku posudu.
Dodajte i šolju parmezana, origano, bosiljak i beli luk pa promešajte.
Piletinu uvaljajte u smesu sa hlebom i začinima i poređajte na nauljen pleh.
Poprskajte piletinu uljem i pospite preostalim parmezanom (1/2) šolje.
Piletinu pecite u zagrejanoj rerni dok sredina mesa ne bude pečena (oko 30 minuta).
Izvor: Stvar ukusa
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.