Devojka koja je prva objavila ove torte na svom Instagram profilu Olga Noskova dugo je krila svoj dragoceni recept. Sada kada je otkriven, piše Story, deluje tako lako i jednostavno da možete probati i sami.
Sastojci:
- 20 g želatina u prahu
- 120 ml vode
- 300 g glukoze
- 300 g šećera
- 150 g maslaca
- 200 g zaslađenog kondenzovanog mleka
- 300 g čokolade (bele, crne ili mlečne)
- boje za hranu
Priprema: Stavite želatin u hladnu vodu. Prokuvajte glukozu, šećer i vodu. Sklonite s vatre i u smesu dodajte želatin. Dodajte kondenzovano mleko. Prelijte preko čokolade i maslaca i mešajte da mehurići sa vazduhom nestanu. Glazuru koristite na temperaturi od 35 stepeni.
Postupak prelivanja torte glazurom možete videti u VIDEU, a sve fotografije pogledajte u našoj GALERIJI!
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.