Sastojci:
- list oblande
- konzerva tunjevine
- 3 veća kisela krastavca
- 2 kašike prepečenog susama
- 100 g margarina
Priprema:
Oblandu uvijte u vlažnu krpu da omekša. Margarin umutite, dodajte oceđenu tunjevinu i susam, još malo mutite pa dodajte sitno isečene krastavce. Sve lepo promešajte.
Filujte oblandu i urolajte je. Uvijte u aluminijumsku foliju i stavite u frižider na 24 sata pre služenja.
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka