- Sastojci:
- ¼ kg junetine (može i govedina) ili piletine bez kostiju
- 1 praziluk
- 2 šargarepe
- glavica luka
- so, biber
- začini
Priprema:
Iseckajte meso, stavite u šerpu, podlijte vodom i začinite.
Povrće iseckajte što sitnije i dodajte u čorbu.
Ako mnogo peni, penu skinite.
Kuvajte pola sata i poslužite dok je toplo.
Vreme pripreme: 35 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka