Sastojci (za 4 osobe):
- 300 g zelene boranije
- 250 g čeri-paradajza
- 2 glavice crnog luka
- so, biber
- 4 kobasice
- 2-3 kašike ulja
- kašika brašna
- 2,5 dl bujona
- 0,5 dl kari-sosa
- malo karija u prahu
Priprema: Očistite i prepolovite boraniju, skuvajte je u slanoj vodi (10-12 minuta) i ocedite. Kobasice isecite na kolutove, ispržite ih na zagrejanom ulju i izvadite. Na istoj masnoći prodinstajte luk, dodajte paradajz, malo ukrčkajte, pa pospite brašnom i sipajte bujon. Ostavite da proključa neprestano mešajući. Dodajte kari, boraniju i kobasice i začinite po ukusu.
Vreme pripreme: 50 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.