Sastojci:
- 1/2 kg krompira
- so, biber
- 1 jaje
- malo brašna
Priprema: Skvajte krompir, izgnječite ga, pa dodajte umućeno jaje, so i biber. Mesite i dodajte brašno dok ne dobijete fino testo. Ne stavljajte previše brašna jer će šnicle biti tvrde. Od testa napravite šnicle/pljeskavice i pržite na vrelom ulju. Pofezne su dobar prilog spanaću, mesu, kupusu, kelju...
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka