Sastojci:

3 kašičice kokosovog ulja (ili nekog drugog po želji)

1 jaje

3 kašike mleka

malo vanile

2-4 kašike meda

2 kašike brašna

2 kašike kakao praha

po malo vanile, praška za pecivo i malo soli

1 kašika kuvane kafe

25 gr crne čokolade

Priprema:

Ugrejte ulje u velikoj šolji. Umutite jaje, dodajte mleko i vanilu, pa med (možete ga zameniti i šećerom).

Sad dodajte brašno, kakao prah, sodu bikarbonu i so, pa sve dobro sjedinite. U sred testa sipajte kašiku ohlađene, kuvane kafe, bez ikakvog mešanja   - ne treba da se sjedini.

Ne brinite ako baš ne volite previše ukus kafe, ona se ne oseća mnogo već pojačava ukus čokolade.

U sredinu stavite lomljenu čokoladu. Stavite u mikrotalasnu rernu i uključite na najjače, na 2 minuta.

Služite toplo, a ko voli, može da sa strane doda kašiku sladoleda, kombinacija je fenomenalna. 

Izvor: Lepa&Srećna