Zablistajte u novogodišnoj noći uz male trikove koji zahtevaju minimalno vremena i negujući se stvarčicama koje jako malo koštaju, a neverovatno su efikasne!

Rešite se nečistoća na licu

Devojke, sredite svoje lice kako bi izgledalo čisto i blistavo ne samo tokom proslave Nove godine, već i narednih dana. Dubinski ga očistite CRNOM MASKOM za lice koja je sada na apsolutno neverovatnom SNIŽENJU – 790 din za pakovanje od 10 kesica što je ukupno čak 200 grama maske! I pritom svaku kesicu možete koristiti čak do 3 puta, pa vas jedno nanošenje zapravo košta SAMO 33 din! Sjajna je za sve tipove kože, a efekti su vidljivi već nakon prvog korišćenja. Nanesete je na lice, sačekate da se osuši, a potom je „odlepite“. Požurite, jer Nova godina je blizu – pozovite na 011/6 888 999 ili poručite online OVDE! AKCIJA TRAJE DO 23.12.2017.

Izbelite zube

Kako god da želite da se našminkate, vaši zubi će doći do izražaja te večeri jer, razume se, planirate da budete veseli, nasmejani i da puno pevate. Ako niste zadovoljni belinom svojih zuba, a nemate vremena ni novca da ih izbeljujete u ordinaciji, pojmoći će vam 3D White trake! Ove tračice na sebi imaju sloj gela za izbeljivanje zuba bezbednog za gleđ, a rezultati se vide već 4 dana nakon korišćenja. Izbeljuju zube izuzetno efikasno, a pritom se vrlo lako nanose. OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 danas možete poručiti pakovanje od 14 kesica (1 kesica sadrži 1 traku za gornju vilicu + 1 traku za donju vilicu) po SUPER SNIŽENOJ CENI od 790 din! AKCIJA TRAJE DO 23.12.2017.


Sredite pete

Bezobzira što nije leto, vaše pete moraju biti uredne i meke. Jednom kada ih zapustite nećete moći tako lako da ih „povrartite“, a sa ovom genijalnom stvarčicom vam je potrebno svega 1 minut vremena da ih sredite – Personal Pedi električna turpija za pete! Uz nju ćete za samo 1.290 din imati uredna i meka stopala tokom cele zime i nećete morati da potrošite novac na tretman u salonu i na skupi preparat koji nema efekta.  Možete je poručiti i na broj 011/6 888 999 ili online OVDE ali POŽURITE, jer količine su ograničene! Komplet sadrži Personal Pedi aparat sa kristalnim valjkom i poklopcem, četkicu za čišćenje i još jedan kristalni valjak GRATIS.

Ne čekajte, jer Nova godina je blizu! Pozovite odmah 011/6 888 999 i poručite neku ili pak sve navedene stvarčice i uživajte sređujući se!