Leto je na izmaku, zato poslednje tople dane obojite u crvenu i zelenu koje u duetu daju efektnu kombinaciju, bilo da je u pitanju suknja i majica ili kombinezon i sandale sa platformom. 

Pogledajte naš predlog i saznajte koji trendi komadi su na sniženju. 

Iako imate gomilu kozmetičkih preparata, zapravo vam je potreban samo jedan, a ima ga svaka kuća - čudesna soda bikarbona!

Pomaže kod opekotina i crvenila, odličan je piling, a koje još tajne krije pročitajte u našoj rubrici lepota.

Saznajte kako izgleda čišćenje odžaka, kako jarac daje mleko i kad Dunav može da se prepešači od novinarke - reporterke Jutarnjeg programa RTS-a Sanje Belović, a Vanja Bulić otkriva zašto više ne radi emisiju "Biseri", za čim žali i kako je otkrio talenat za pisanje.

Iako svi znamo da nikako ne treba preskakati doručak i dalje mnogi od nas to ne poštuju. Pročitajte zašto je bitno dan započeti doručkom i koje namirnice organizam snabdevaju potrebnom energijom i hranljivim sastojcima.

Saznajte i kako se leče istrošeni zglobovi i koje sportske aktivnosti se preporučuju za dobro zdravlje tokom čitave godine

Lagana i ukusna hrana koja se brzo sprema i svi je vole-jednom rečju testenina. Pogledajte naš predlog i spremite hranljiv i ukusan obrok u kome će uživati cela porodica, a donosimo vam i neodoljive recepte za kremaste torte od sočnih bresaka.

Tu je i potopis iz malo poznatih divljih predela Crne Gore, kompletna astrološka prognoza za septembar, vesti iz kulture, zabava i kao i u svakom broju pokloni za najbrže čitaoce!