Nema prelaska iz leta u jesen bez sakoa! To dobro zna i Dženifer Lopez koja je svoj braon blejzer iskombinovala sa farmerkama i bež košuljom.

Šta je tu novo, pitate se? Za početak, ova nijansa braon boje nije viđena u stritstajlu poslednjih sezona, mada je moda već dugo nameće.

Koliko god da su se dizajneri trudili da promovišu boju mlečne čokolade, žene su istrajavale u odanosti kamel nijansi. Pored nje, prošle sezone su volele pastele, ali i neon boje, kao i jarku roze, narandžastu i tirkiznoplavu.

odelo moda 2022
Instagram / missy_elz 

Sad je Džej Lo pokazala koliko dobro mogu da izgledaju svetli šatirani pramenovi na pozadini koju daje ova boja sakoa, pa će dame sigurno razmisliti i kako da ukomponuju takav model u svoju garderobu.

Ako ste i dalje neodlučni, možda će vas na "tranziciju" nagovoriti sako od tkanine u "prensdegal" desenu. U zavisnosti od boje pruga na njemu, odlično će se uklapati sa bordo bluzama (još jedna nova boja za jesen!) ili sa teksasom kojeg sigurno imate u velikim količinama.

braon sako prens de gal-min.jpg
Promo: Alc 

Što se tiče krojeva, kreatori su spremili varijante kratke do samog struka, ali žene dobro znaju koliko su one zahtevne u pogledu figure.

beli kratak sako-min.jpg
Promo: Alc 

Ništa ne brinite. I dalje su "in" predimenzionirani sakoi, kao i oni klasični - dužine tačno do vašeg kuka. Zavirite u galeriju slika, čeka vas lepa inspiracija. I naravno, kamel sakoa se nipošto ne odričite!

Promo: Alc, Instagram / la_nadia Braon je u modi, a dužine su različite.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Bomber jakna Tiktok/yanarbk