Posao

Možete da očekujete da će vas tokom marta pratiti sreća na poslovnom planu. Kada je reč o poslovnim pregovorima, potpisivanju novih ugovora i tome sl. dolaze veoma povoljne okolnosti. Bićete veoma angažovani i trud će vam se isplatiti. I vi i vaši saradnici imate utisak da letite na sve strane i da postižete više stvari odjednom. Svakodnevnica vam je blago napeta ali i veoma uzbudljiva. Povoljan period za poslovno putovanje.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da ćete polako naučiti neke nove stvari o svom partneru i da ćete se zbližiti još više. Kao da je u njemu postojao čitav jedan skriveni svet koji je čekao na vas. Zajedno maštate i sanjate o boljoj budućnosti. Dani su vam prožeti nežnim zajedničkim trenucima. Prija vam da se viđate što češće i da budete non stop u kontaktu. Znači vam njegova blizina, opušta vas.

Zdravlje

Manji problemi se mogu javiti kada je u pitanju osetljivost disajnih puteva. Povedite računa o respiratornim infekcijama ali i o alergijama. Ukoliko ste asmatičar, ova faza vam je jako teška pa budite pogotovo na oprezu. Izbegavajte zagušljive i vlažne prostorije, kao i duvanski dim. Potrudite se što više vremena provedete na čistom, svežem vazduhu.

Izvor: Astro usluge