Posao

Možete da očekujete solidne odnose sa nadređenima. Generalno ne bi trebalo da bude nekih većih problema na poslu tokom januara, sve teče prilično mirno. Ukoliko sredinom meseca očekujete priliv novca ili neku važnu informaciju, ona bi mogla da zakasni koji dan. Nemojte da dopustite sebi da zbog takvih stvari izlećete iz takta. Skloni ste nervozi i za najmanju sitnicu što može biti prilično loše za vas.

Ljubav

Vi ste generalno zaljubljive prirode, a sa Venerom u vašem znaku se to samo dodatno pojačava! Možete da očekujete brojne ljubavne ponude, iako ne morate baš na svaku pristati. Isijavate veoma pozitivnu energiju, vaš šarm i harizma osvajaju sve prisutne, bez obira na pol i godine. Tokom januara je zagarantovan dobar provod! Neki pripadnici ovog znaka će čak imati priliku i za početak ozbiljne veze u prvoj polovini meseca.

Zdravlje

Nervna napetost loše utiče na stanje vašeg organizma. Imate neke unutrašnje sukobe i nezadovoljstvo koje krijete i narušavate svoje zdravlje. Suzbijanje negativnih emocija unutar vas samih i bežanje od nekih problema vas može koštati živaca, sna... Izbegavajte poroke. Uradite redovan nalaz krvne slike. Nemojte da bežite od odlaska kod lekara ako primetite neke tegobe i nepravilnosti.

Izvor: Astro usluge