Mladi Mesec nas i ovog februara uvodi u novi ciklus uspona i padova, ali možda se baš vi rođeni u jednom od četiri horoskopska znaka na koje najviše utiče ovaj u Vodoliji, koji stiže 9. februara 2024. godine.

Astrologija kaže da posebnu pažnju treba da obrate Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Zanimljivo je da mlad Mesec može da nagovesti početak čitavog jednog novog projekta, a rezultati se mogu pokazati tek nakon pola godine.

Bik

Vi ste na početku potencijalne prekretnice u karijeri. Mlad Mesec utiče na vaše polje publiciteta i vođstva, slobodno postavite sebi visoke ciljeve. Da biste mogli da postignete uspeh o kojem sanjate, možda ćete mrati da zaboravite prethodne planove. Vrlo je moguće da će vas instinkt povesti u potpuno novom pravcu i - znate šta? Verovatno je baš to prava stvar za vas.

posao-horoskop.jpg
Shutterstock  

Lav

Čitao vaš doživljaj ljubavi se potpuno menja, dragi Lavovi. Vaš novi početak je neobičan, platonski, romantičan, možda čak i povezan s poslom. Moguće je da ćete otkriti kako ste nekog previđali veoma dugo, a on je uvek bio tu, spreman i zainteresovan za vas. Mlad Mesec vam može povezati posao i ljubav na neverovatan način.

ljubav par.jpg
Shutterstock  

Škorpija

Za vas se sprema izuzetno emocionalan preokret, možda ćete se malo i uplašiti. Međutim, treba da imate vere u proces. Sigurno je da će na kraju sve biti dobro, a vi se usredsredite na ono u čemu znate da ste najbolji. Vi imate posebnu snagu, pa ćete biti sposobni da se konačno  suočite sa svojim pravim potrebama.

Vodolija

Računajte na posebnu, nadljudsku snagu od večeras, drage Vodolije. Ona će vam biti potrebna, jer počinje period u kojem će se pod vama dešavati tektonska pomeranja. Mlad Mesec ulazi u kvadrat s Uranom u vašoj kući porodice i doma, biće mnogo teških razgovora "iza zatvorenih vrata". Bićete i vrlo nestabilni, ali morate biti sposobni da pod krhotinama onog što se lomi otkrijete posebnu lepotu koja će vas oduševiti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.